Gooi jij de bal door? Clinics voor basisscholen

Gooi jij de bal door? Clinics voor basisscholen

Na zoveel succesvolle Schoolhandbal toernooien, 43 maal maar liefst, lukt het nu even niet om dit evenement te organiseren.

Onder andere door corona was het lastig een dergelijk evenement veilig te laten verlopen. Nu het langzaam de goede kant op gaat, hadden we stille hoop tegen de zomervakantie weer aan de slag te kunnen, maar het loopt nu toch weer even anders.

Voor het toernooi maken we gebruik van de sporthal en vanaf april t/m september wordt onze Stinzenhal gebruikt voor het Covid vaccineren. Juist in het jaar dat de HV Nijenrodes 50 jaar bestaat hadden we flink willen uitpakken!!! Het is niet anders, maar voor het evenement wel jammer. Wie weet of we kunnen toch nog bij de start van het nieuwe seizoen, in het kader van ons 50 jarig bestaan, leuke activiteiten organiseren voor de basisscholen.

Nu heeft het NHV een bijzonder mooie actie in petto voor de basisscholen en daar willen we jullie graag op wijzen. De actie heet : “Gooi jij de bal door ?” !

Gerenommeerde trainers en spelers uit ons oranje handbalteam, werken hier namens het Nederlands Handbal Verbond aan mee en komen graag op school om clinics te geven !! Als school kun je daaraan meedoen. Op de website www.gooijijdebaldoor.nl kun je meer informatie vinden en als school hierop inschrijven. Het lijkt ons super leuk om dit binnen de gymlessen te realiseren. Wij willen jullie als vereniging hier ook bij helpen als dat gewenst is.