Gezocht: Begeleiders voor onze G-handballers!

g-handballers

Wij zoeken begeleiders voor onze G-handballers!

HV Nijenrodes heeft  sinds 2007 een team met mensen met een verstandelijke beperking. Dit is een verrijking voor de vereniging, maar nog veel meer een verrijking voor de sporters. Naast de wekelijkse training, speelden ze meestal eens in de maand een toernooi.

Door lid te zijn van de handbal vereniging krijgen de sporters een beter zelfbeeld en een groter zelfvertrouwen. Je kan hier meer over lezen op de site van Special Olympics Nederland.

Special Olympics Nederland is dé sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast de vele gezondheidsvoordelen geven wij de sporters een podium om op te stralen.

 

Onze huidige begeleiders houden er, na heel veel jaren met plezier met het G-handbal team gewerkt te hebben, mee op. Dus zoeken wij een of twee assistent-trainers voor het G team. Het team traint op dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur. Het is de bedoeling dat je tijdens de training de spelers op een positieve manier bij de training helpt en ook met de training meedoet. Je hoeft niet gehandbald te hebben om bij deze training te helpen, eigenlijk coach je ze meer, want de training wordt door de trainer gegeven.

Als je interesse hebt, laat het dan weten. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

techniek@nijenrodes.nl