Kikkerfortfestijn


Het was weer de eerste zaterdag in februari en dan weten we langzamerhand wel dat dan het Kikkerfortfestijn plaats vind in Breukelen.

Jungleland stond weer klaar, De kinderen konden haast niet wachten als ze moesten luisteren naar de uitleg, want er zijn ook als je gaat klimmem en klauteren regels, regels om de situatie veilig te houden.

Maar zodra ze mochten gaan beginnen renden de kinderen van voor naar achteren en weer terug om maar niets te vergeten en alles uit te proberen. De uitdaging was groot en het plezier niet minder!

Daarna een moment van rust in de Doe Hoek waar natuurlijk aandacht werd besteed aan Valentijn en alle kinderen met een mooi HART de deur uit gingen. Aan wie hij werd gegeven, werd ons niet altijd duidelijk of was nog even geheim.

Uiteraard werd er ook gehandbald en getraind door de kabouters. Het was druk, het was spannend en de wangen werden steeds roder.

Toen was de poppenkast nog niet eens geweest! Wat kunnen ze een hoop lawaai maken als de boef er met een boek vandoor gaat en de politie hem niet te pakken krijgt! Maar het liep zoals altijd weer goed af.

Zwemmen, ja ook dat nog, maar dan was de koek voor de meesten wel op, en kon de terugreis beginnen.

Wij, de vrijwilligers hebben genoten van de kinderen, de fijne sfeer en natuurlijk gaan we al heel snel weer plannen maken voor het volgend jaar.